Nieuwsbrief Januari 2018

Nieuwsbrief januari 2018

Beste ESO-ers

Laat ik beginnen met jullie allemaal een feestelijk, gezond, mild en sportief 2018 toe te wensen.

Met het overlijden van onze Hans Peerbolte viel er voor ESO een man weg, die belangrijk was voor de communicatie tussen ESO en haar deelnemers.

Zijn redactionele kwaliteiten worden wellicht niet geëvenaard, maar toch wil ik deze taak voorlopig op mij nemen en zullen jullie mijn naam onder de stukjes vinden.

Het ESO toernooi voelt aan als een club vrienden, die zich één keer per jaar verzamelen in het prachtige Westerwoldse land, om gezamenlijk het feest van herkenning te vieren tijdens een echt toernooi. Die sfeer is nooit veranderd. Er vielen mensen weg en er kwamen weer nieuwe mensen bij. Zo gaat dat en zo hoort het ook te gaan.

Het bestuur van het ESO heeft even getwijfeld of het toernooi na tien jaar wel doorgezet moest worden. Immers, stoppen op het hoogtepunt is in veel gevallen het credo. Maar gezien het feit dat vele van jullie er jaarlijks op rekenen elkaar weer te zien, besloot het Bestuur door te gaan met dit evenement. Als oud-voorzitter van ESO was ik daar uiteraard zeer gelukkig mee. Velen van jullie hoop ik dan ook weer te zien.

Hieronder nog even de gegevens op een rijtje:

Jullie hebben kunnen zien dat de inschrijving voor ESO 2018 inmiddels geopend is. (mogelijk is dit in december mislukt omdat de website toen haperde) www.esogolftoernooien.nl

Gespeeld wordt er op 28, 29 en 31 mei en 1 juni 2018. We spelen op de jullie vertrouwde banen in Vlagtwedde, Veendam en Papenburg Duitsland.

Bij de eerste wedstrijd van dit tweede decennium ontvangt elke deelnemer een poloshirt met het logo van ESO 2018. Waarom? gewoon omdat we jullie willen bedanken voor jullie trouwe deelname. Maar vooral omdat we ons verheugen jullie weer te mogen ontvangen in alle vriendschap en sportiviteit.

We gaan er opnieuw met elkaar een mooi toernooi van maken in 2018.

groet namens ESO  Istvan Koning