Nieuwsbrief nr 2, december 2019

inschrijving opengesteld! ESO 2020

De twaalfde editie vindt plaats van 8 juni tot en met 12 juni 2020. Gespeeld wordt op de banen van Golfclub Westerwolde in Vlagtwedde, Golfclub De Compagnie in Veendam en Golfclub Gutshof in het Duitse Papenburg.

De deelnamekosten bedragen voor leden van de clubs waar gespeeld wordt € 113,– Voor deelnemers die geen lid van een van deze clubs zijn bedragen deze € 133,–. Hierin is inbegrepen de kosten voor het slotdiner op de laatste dag in Westerwolde. We rekenen erop dat alle deelnemers gebruik maken van het slotdiner en daarmee voor een gezamenlijke afsluiting van het toernooi zorgen.

 De hoofdprijzen worden weer beschikbaar gesteld door vakantieparkEmslandermeer. Tevens bieden ze alle deelnemers een aantrekkelijke korting aan voor een verblijf op Emslandermeer tijdens het toernooi.  U kunt telefonisch een boeking maken via het nummer 0599-313444 of via email info@emslandermeer.nl

Een andere sponsor is de ambachtelijke slager Edwin Wiebrands uit Bellingwolde. Deze staat bekend in de hele regio om zijn ambachtelijke werk en zorg voor het juiste stukje vlees. 

De verrassende drankenspeciaalzaak ‘Bij Thijs’, gevestigd in het mooie Vlagtwedde, is ook sponsor.
Van heinde en verre komen mensen naar deze zaak voor een heerlijk drankje. En dat is niet voor niets. Zij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en een goed advies!

Bij het inschrijven is het mogelijk voor de heren om te kiezen tussen Rood of Geel.  De keuze geldt dan voor het hele toernooi.

De inschrijving van dit toernooi is tot 1 mei 2020.

Wij verwachten weer een uitermate gezellig toernooi zoals U al meerdere malen heeft kunnen ervaren.

Voor het deelnemen aan dit toernooi kunt U zich inschrijven via

http://www.esogolftoernooien.nl/2013-2/inschrijven/

De inschrijving is thans opengesteld.

Bij het inschrijven verwijzen wij U op het privacyregelement op onze website.