Persbericht Maart 2020

Persbericht over het Emslandermeer Senior Open (ESO) – Golftoernooi 2020

In de week van 8 t/m 12 juni wordt weer het jaarlijkse Emslandermeer Senior open          (ESO)- golftoernooi voor senioren gespeeld. Op drie banen in Groningen en Duitsland wordt vier dagen lang gegolfd met op 12 juni de finale op de baan van Golfclub Westerwolde.

Het toernooi staat open voor senioren golfers met een maximale handicap van 36. Het jaarlijkse terugkerende ESO Golftoernooi is niet meer weg te denken uit de golfagenda van de noordelijke provincies.

Evenals vorige edities worden de wedstrijden gespeeld op de banen van GC De Compagnie in Veendam, GC Gutshof in Papenburg, Duitsland en op GC Westerwolde in Vlagtwedde.

Het ESO Golftoernooi heeft zich inmiddels stevig weten te nestelen op de nationale wedstrijdlijst, zeker in het noorden van ons land. Vanuit ons gehele land, maar ook van daar buiten, komen de deelnemers naar Westerwolde om daar het ESO-toernooi te spelen. Een behoorlijk aantal golfers hebben vorige edities van dit toernooi meegespeeld, waardoor er onderling speciale banden zijn ontstaan.

Het ESO toernooi is nauw verbonden met Vakantiepark Emslandermeer, tevens hoofdsponsor van het toernooi. Het Park stelt drie hoofdprijzen ter beschikking. Speciaal voor dit toernooi stelt Vakantiepark Emslandermeer een voordelig verblijfsarrangement samen, zo dat de deelnemers zeker kunnen zijn van een goede overnachtingsmogelijkheid.

Op de site www.esogolftoernooien.nl vindt u verdere informatie en kunt u zich ook inschrijven.

Het maximaal aantal deelnemers is vastgesteld op 56. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar.

Voor nadere vragen kunt u ook terecht bij de voorzitter van het ESO team Piet Bolier.

Email; bolhof16@gmail.com

Tel; 0613225308